sunnuntai 20. huhtikuuta 2014


    Ihmismerihevosia, hainmetsästystä ja arjen ihmettelyä


Tuli yhtäkkiä tarve tälläiselle epämääräiselle postaukselle tännepäiten tässä lomasta nauttiessa.
Alle laitoin suunnitelmia tälläisestä keramiikkaprojektissa joka on takaraivoani kivistänyt jo hyvän tovin tässä kiitos hienon merimiespaidan jonka pois ostin hetken mielijohteesta. 
No kuten varmaan monilla muilla tämä ostos sai minut näkemään huimia unia siitä kuinka olen hainmetsästyksen opettaja jossain jumalan selän takana avomerellä keskellä kaiken maailman merenelävä kansaa, vuosien raadollisen mielen ylläpitäminen myös on saanut minut näkemään kaiken maailman otukset siellä enemmän ja vähemmän elävinä kuolleina, kieroituneina ihmisen ja merenelävän yhdistelminä. ( Kiitos H.P Lovecraft vaan niistä Insmouthin satamatarinoista ) 
No kaikki tämä on vaan kasvanut ja kasvanut viimeviikkojen aikana kunnes päätin ruveta tuumasta toimeen ja kymmenien piirrosten pohjalta olen alkanut kasaamaan keraamisia tekeleitä näistä asioista ja tapahtumista, menee vielä kyllä joitain viikkoja ennen kuin kaikki on tehty, poltettu ja lasitettu, mutta takaan erittäin visuaalisia ja kamalia otuksia olevan luvassa. ;)




Niin ja tärkeimpänä kaikesta. Merimiespaita. Tuo muusani tämän kaiken takana.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti